Hotel Balmes ***

Còmode hotel, amb una història de més 50 anys però en renovació contínua, situat en una zona tranquil·la de Calella.

Confortable hotel, de tracte agradable i familiar, renovat contínuament, amb un gran jardí amb gronxadors per als nens i piscines per adults i nens i piscina d’hidromassatge, per fer de les seves vacances una grata experiència. A més d’habitacions, disposa d’estudis i apartaments que poden ser reservats amb “self catering” o amb neteja diària i diferent tipus de pensió, ideals per a les famílies amb nens.

L’Hotel Balmes és el lloc ideal on gaudir de la Ciutat Gegantera amb la seva parella, família o la seva colla. Situat a la zona residencial de Calella, prop de la platja, del centre comercial i de l’estació de tren i de molt fàcil accés des de l’autopista.

La situació de l’hotel dins la població, el fa molt atractiu per als participants de la Ciutat Gegantera, ja que està proper a diverses plantades de gegants i a molts dels activitats.

L’Hotel Balmes accepta gossets (de màxim 10 kg) per un mòdic cost.

Hotel Balmes, l’hotel perfecte per passar la Ciutat Gegantera!!!

LLISTAT DE PREUS
Mitja pensió 29.00 €
Suplement Individual 18.00 €
Suplement només 1 nit 8.00 €
3a persona -20%.
Nens de 2 a 10 anys el 1r -100%
Els nens únicament tenen descompte quan comparteixen habitació amb dues persones adultes.
Si us plau recordi que la taxa turística (0.50€, IVA 10% inclòs. Preus per persona i nit, màxim 7 nits i per majors de 16 anys.) no és inclosa als preus i que aquesta s’haurà de pagar directament a la recepció de l’hotel a l’arribada.