Hotel Espanya ***

Hotel d’estil modernista situat a primera línia de platja i al costat del centre de Calella.

En ple centre històric i comercial de Calella, a primera línia de mar, trobarà l’hotel Fergus Espanya, amb més de 50 anys d’història i remodelat en la seva totalitat en els darrers anys.

El benestar dels nostres clients és el nostre triomf diari a Fergus Espanya i és per això que li garantim una estada agradable caracteritzada per l’ambient familiar que trobarà, el tracte personalitzat que li oferim i l’extrema qualitat que gaudirà.

Fergus Hotels, a través de Fergus Espanya, aposta per la Ciutat Gegantera, és per això que tenim ofertes especials per a aquests dies.

Les nostres 80 habitacions, totalment renovades al 2010, disposen de TV satèl·lit, telèfon, terrasses, aire condicionat, Wi-Fi i caixa forta. I a més tenim les opcions de reserva de les silver i golden rooms, amb terrasses de 20 metres quadrats, hamaques i molts altres detalls que enriquiran els seus serveis al llarg de la seva estada.

Restaurant buffet lliure amb gastronomia variada, especialment orientada a la dieta Mediterrània i als gustos dels nostres principals clients. També hi trobarà Piscina, Mini-Club pels peques, animació i incomptables secrets que només podrà revelar durant la seva estada!!!

LLISTAT DE PREUS
Allotjament i esmorzar 29.00 €
Mitja pensió 31.40 €
Pensió completa 33.80 €
Suplement Individual 16.50 €
Suplement només 1-2 nits ? €
3a i 4a persona -30%.
Nens de 2 a 13 anys el 1r -100% i el 2n -50%
Els nens únicament tenen descompte quan comparteixen habitació amb dues persones adultes.
Si us plau recordi que la taxa turística (0.50€, IVA 10% inclòs. Preus per persona i nit, màxim 7 nits i per majors de 16 anys.) no és inclosa als preus i que aquesta s’haurà de pagar directament a la recepció de l’hotel a l’arribada.