Hotel Les Palemeres ****

Hotel inaugurat el 2002 situat al centre de Calella, amb decoració típica mediterrània.

L’ Hotel Les Palmeres ofereix un ambient típicament mediterrani, es troba a 100 metres de la platja, al costat del centre de la ciutat i a tocar de la riera Capaspre, espai on es celebrarà l’acte de traspàs de la Ciutat Gegantera.

Els serveis de l’hotel inclouen piscina amb jardí, parc infantil, piscina d’hidromassatge i solàrium amb vistes panoràmiques a la terrassa de la cinquena planta. El restaurant mediterrani de l’hotel inclou servei de bufet i els clients poden veure com cuinen els seus plats. També podran visitar el nostre Cafe-Club i la cafeteria a l’aire lliure.

Aquest hotel és 100% per a no fumadors excepte en els balcons. Totes les habitacions estan equipades amb bany complet amb assecador de cabell, terrassa, aire condicionat i calefacció, telèfon, televisió, minibar opcional i caixa forta de seguretat. També oferim servei d’habitacions i accés gratuït a internet Wi-Fi.

LLISTAT DE PREUS
Mitja pensió 39.30 €
Suplement Individual 20.00 €
Suplement només 1 nits ? €
3a i 4a persona -10%.
Nens de 0 a 11 anys el 1r -100% i el 2n -50%
Els nens únicament tenen descompte quan comparteixen habitació amb dues persones adultes.
Si us plau recordi que la taxa turística (1€, IVA 10% inclòs. Preus per persona i nit, màxim 7 nits i per majors de 16 anys.) no és inclosa als preus i que aquesta s’haurà de pagar directament a la recepció de l’hotel a l’arribada.