Hotel Marítim ***

Hotel totalment reformat, situat davant de la platja i molt pròxim al centre de Calella.

Situat a la zona turística de Calella, davant del mar, amb fantàstiques vistes de la platja de Garbí i del famós far de Calella (amb més de 150 anys d’antiguitat), i a pocs minuts del centre comercial.

A més de les piscines exterior i interior i del jacuzzi i la sauna, l’Hotel Maritim disposa d’una zona de jacuzzis a la terrassa superior, amb unes impressionants vistes de la platja de Calella, així com d’una nova zona de massatges, nova ubicació del gimnàs i recent estrenat espai chillout on passar agradables estones.

Tots els àpats són de bufet lliure, i ofereix animació diürna i nocturna durant la temporada estival, així com un ambient bohemi en la terrassa exterior.

Des del 2011, aquest hotel disposa de plaques solars per l’escalfament de l’aigua calenta sanitària i la piscina interior climatitzada. No accepten mascotes.

La situació de l’hotel dins la població, el fa molt atractiu per als participants de la Ciutat Gegantera, ja que està molt proper al centre del poble i al riera Capaspre, espai on es celebrarà l’acte de traspàs.

Hotel Marítim, un lloc perfecte per viure la Ciutat Gegantera 2013.

LLISTAT DE PREUS
Mitja pensió 31.50 €
Suplement Individual 18.00 €
Suplement només 1 nit 8.00 €
3a persona -20%.
Nens de 2 a 10 anys el 1r -100% el 2n -50%
Els nens únicament tenen descompte quan comparteixen habitació amb dues persones adultes.
Si us plau recordi que la taxa turística (0.50€, IVA 10% inclòs. Preus per persona i nit, màxim 7 nits i per majors de 16 anys.) no és inclosa als preus i que aquesta s’haurà de pagar directament a la recepció de l’hotel a l’arribada.