Més de 300 seguidors al Facebook i al Twitter

La pàgina Calella, Ciutat Gegantera 2013 a la xarxa social Facebook ja té més de 300 seguidors. Amb un ritme de publicació de dos continguts per setmana de mitjana, la pàgina s’està convertint en una de les més populars dins el món geganter i és seguida també per molta gent de Calella.

Tal com marquen les estadístiques de la pròpia pàgina, els missatges publicats han arribat a prop de 900 persones i n’han estat parlant més de 30 en moments puntuals.

A la pàgina de Facebook hi trobareu els enllaços dels continguts que es van publicant a la pàgina web de Calella Ciutat Gegantera, però amb un major pes en l’apartat d’imatge i fotografia.

Per altra banda, també hem passat dels 300 seguidors al Twitter de la Colla. Allà, tal com a la pàgina de Facebook, el contingut és variat i tot el que es publica a la nostra web surt tuitejat.

A part de la informació més “formal” del web, també podreu trobar petites piulades o informacions que us permetran anar seguint el dia a dia de la Colla i la preparació de Calella, Ciutat Gegantera 2013.

 Clique-hi m’agrada! Us agradarà! Seguiu-nos!