Els Catarres i Brams caps de cartell del concert de divendres de CG 2013

Calella, Ciutat Gegantera 2013 tenim preparades dues nits de concerts d’altíssim nivell. Tant divendres dia 10 de maig com el dissabte dia 11 la festa està assegurada amb grups punters del panorama musical català. De moment no podem confirmar els grups de dissabte, però sí els del divendres. Així doncs, actuaran el divendres dia 10 de maig de 2013 a Calella Els Catarres, Brams i Ebri Knight.

Encetaran les nits de concert el grup d’Aiguafreda, Els Catarres. Aquests tres joves van fer el salt a la primera fila de l’escena musical gràcies a la cançó Jenifer i sobretot a través de les xarxes socials. Actualment triomfen amb el tema Tintín. Tot seguit actuaran els Brams. El grup de rock liderat per Francesc Ribera, Titot, és un dels més potents i reivindicatius del país. Porten més de deu discos editats i a Calella la faran grossa. Tancaran la primera nit de concerts els maresmencs Ebri Knight, un grup que s’autodefineix com una banda de folk hooligan català.

Seran dues nits que no us podeu perdre i que les podreu gaudir de forma totalment gratuïta si veniu a la nostra ciutat els dies 10, 11 i 12 de maig del 2013Calella s’aboca en l’organització d’aquesta gran fita per tota la colla per tal que us hi trobeu com a casa i recordeu per sempre aquests tres dies de fal·lera gegantera!

NO HI FALTEU!