La Troba Kung-Fú i l’orquesta Mitjanit tancaran les nits de CG 2013

La rumba de La Troba Kung-Fú i dues orquestres de versions allargaran la nit del dissabte fins que el cos aguanti.

La nit de concerts de dissabte 11 de maig promet ser espectacular i tan llarga com calgui. Per tal que la gaudiu al màxim us hem preparat tres propostes musicals amb molta força i trempera. En primer lloc La JET SET, una orquestra de set músics que interpreta versions roquerofestives que va fer el seu primer concert aquest abril a La Cellera de Ter. Ens oferiran música i bon rotllo, cantant temes que tots plegats segur que coneixem.

Tot seguit ens espera el concert del grup La Troba Kung-Fú. El conjunt liderat per Joan Garriga, exlíder de Dusminguet, portarà a l’escenari de la Fàbrica Llobet-Guri un repàs a la seva trajectòria musical i als tres àlbums ja enregistrats. La Troba Kung-Fú és actualment una de les bandes més importants de música del món europea, amb premis a la millor banda l’any 2007, Premi Ciutat de Barcelona de música i internet el 2008 o el premi al millor directe en músiques del món l’any 2009. Actualment, La Troba Kung-Fú prepara noves cançons al seu estudi de la casa Fournier.

La gresca no decaurà en cap cas i permetrà que els més agosarats allarguin la nit de festa fins entrat el matí. Els encarregats de fer-ho possible seran els components de l’Orquestra Mitjanit, un conjunt manresà de versions amb la música en català com a eix vertebrador del seu concert. Els seus espectacles combinen Rock, Ska, Reagge, Folck, Hardcore, Pop, Punk, Rumba i Disco. Un grapat de música festiva i reivindicativa en català, italià, castellà, euskera i anglès. Les seves influències musicals es troben en referents com Manu Chao, l’Orquestra Plateria, la Salseta del poble Sec, Skalariak o Betagarri. La Mitjanit garanteix bons directes i festa assegurada!

Amb aquest concert es tancaran les nits festives de la Ciutat Gegantera 2013. Esperem que el cartell i la festa gegantera us animin a tots a participar de la festa!