El millor cuiner del món, amb la millor Ciutat Gegantera del món

Ferran Adrià, considerat dins l’àmbit culinari com el millor xef del planeta, simpatitza amb Calella, Ciutat Gegantera 2013. El reconegut cuiner del mític restaurant El Bulli de Roses ha mostrat el seu suport vers la gran cita gegantera del mes de maig a la nostra ciutat.

Adrià, distingit amb tres estrelles Michelín per la seva tasca al capdavant del restaurant de la Cala Montjoi, s’ha interessat pel projecte. Cuiner de gran olfacte, el seu bon nas no li ha fallat per adonar-se a l’instant de la rellevància que tindrà la trobada dels dies 10, 11 i 12 de maig a Calella per al país en general i el món geganter en particular.

El creador de l’art de l’esferificació i la deconstrucció a la cuina ha volgut deixar clar que està al costat d’un esdeveniment cabdal en la cultura i les tradicions catalanes i ha estampat la seva signatura damunt un domàs de Calella, Ciutat Gegantera 2013. Aquest domàs estarà exposat a la ciutat durant els dies de Ciutat Gegantera.

Des de la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella volem agrair a Ferran Adrià el seu suport incondicional i desinteressat cap a Ciutat Gegantera i les seves paraules d’ànim. Més enllà de convidar-lo als actes de Ciutat Gegantera, li desitgem també molta sort en la seva etapa professional com a assessor de la Fundació Alícia i al capdavant de la cuina creativa i d’avantguarda del nostre país.

ferra-adria