El concurs de fotografia Calella CG2013 ja té guanyadors

El món geganter en general ha estat objecte del concurs de fotografies que ha organitzat l’entitat Foto-Film Calella en motiu de Ciutat Gegantera 2013. Era un concurs obert a tots els fotògrafs del país i la resposta ha estat excepcional, tant en nombre d’obres rebudes com en la qualitat de les fotografies presentades.

En total es van presentar 191 fotografies, de 56 autors diferents. Cada artista en podia presentar un màxim de quatre. La fotografia guanyadora del primer premi és de Josep Companyó, de Puig-Reig. Lluís Calle, de Vilanova del Camí, ha guanyat el segon premi del concurs. El tercer graó del podi l’ha ocupat Josep Lois, de Palamós. També és de la Costa Brava el quart classificat. Es tracta de Lluís Remolà, de Sant Feliu de Guixols. Miquel Estrada, de Capellades, ha estat el guanyador del cinquè premi.

El veredicte final va ser emès per un jurat qualificador de prestigi dins el món fotogràfic, amb representants de la Federació Catalana de Fotografia, de l’Agrupació Fotogràfica de Salt i la Associación Fotográfica Enfoque Selectivo de Barcelona.

Des de la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella estem molt agraïts per l’alta participació i qualitat rebuda al concurs, i volem donar les gràcies sobretot als fotògrafs de Calella que hi han participat i que han vist en el món geganter un motiu realment atractiu per captar les seves instantànies.

Recordeu que les imatges guanyadores, juntament amb una selecció de les millors imatges presentades a concurs, les podreu veure a la exposició que estarà oberta durant el mes de maig a l’Ajuntament Vell de Calella. Dissabte dia 11 de maig, a les cinc de la tarda, s’entregaran els premis als guanyadors del concurs.

Felicitats als guanyadors i als participants!

Concurs_fotos_CG2013