Ja tenim més de 70 col·laboradors, però en volem més!

Calella, Ciutat Gegantera 2013 ja ha despertat l’interès de més de 70 persones, que a títol individual, han decidit col·laborar amb el projecte. Tots ells han fet una donació mínima de 10 euros per Calella, Ciutat Gegantera 2013 i han rebut, de regal, la banderola commemorativa, per penjar-la a les finestres i als balcons de la ciutat. Per arrodonir-ho, tots els col·laboradors constaran, amb nom i cognoms, o amb nom de família, al llibre recull de Ciutat Gegantera que editarem passada la celebració dels dies 10, 11 i 12 de maig. Per sempre més el seu nom quedarà lligat a la cultura gegantera de la ciutat. I també hi pot quedar lligat el vostre.

Si encara no sou col·laboradors de Ciutat Gegantera? Us animem a que us en feu! Qualsevol de vosaltres pot fer una aportació econòmica de tan sols 10 euros, i a canvi rebreu la banderola i la inscripció al llibre. Són només 10 euros, un preu simbòlic per col·laborar amb la festa, d’una forma gairebé desinteressada i en favor de la cultura de Calella i el país. Per només 10 euros pots fer que Ciutat Gegantera tiri endavant i sigui tot un èxit.

No us preocupeu perquè ser col·laborador és molt fàcil. Us en podeu fer venint a qualsevol de les nostres paradetes, que muntarem a diversos llocs de Calella durant el març i l’abril. Seran:

Diumenge 17 de març – matí – Riera Capaspre

Dissabte 30 de març – tarda – Carrer Sagnier

Dissabte 6 d’abril – tarda – Plaça de l’Església

Dissabte 20 d’abril – tarda – Carrer Sagnier

Dissabte 27 d’abril – tarda – Plaça de l’Església

I per si no podeu anar a cap d’aquestes paradetes, hem habilitat un punt fix d’inscripcions com a col·laborador. És la coneguda Papereria Roger de Calella, al carrer Amadeu, 1-7 local 3, molt a prop de l’estació de trens. Aquest establiment col·labora amb Ciutat Gegantera i allà mateix hi podreu trobar la butlleta de col·laboració i la banderola que rebreu a canvi.

No cal ni dir que us animem i us engresquem a ser membres de la gran família de col·laboradors de Calella, Ciutat Gegantera 2013, i si disposeu de més temps, a fer de voluntaris els dies de la celebració, ja que necessitarem moltes mans i molts ulls perquè tot surti a la perfecció.

collaboradorsCG2013