El grup d’havaneres Els Rogers amenitzarà el sopar de geganters del dissabte

La nit de dissabte dia 11 de maig, acabada la cercavila nocturna, les colles de geganters participants a Ciutat Gegantera 2013 es reuniran al pati de l’Escola Pia del carrer Sant Pere per sopar plegats. A més de l’àpat hi haurà bona música, marinera i de taverna, amb el grup d’havaneres Els Rogers.

Són cinc músics i tots junts conformen un conjunt amb un acordió, dues guitarres, un tenor, un baríton i cors. Va començar l´any 1995 cantant a hotels de la Costa Brava i el Maresme. Després ja va començar a anar a festes majors arreu de Catalunya, festes populars i festes privades. Interpreten les havaneres d’una forma més airosa i divertida, amb ritmes més alegres i ballables.

En els seus 18 anys de trajectòria han voltat per diversos indrets de la geografia catalana. Fora del país, han estat a Vigo (Galícia) i a Andorra, Suïssa i França. El grup fa tres anys que participa a unes jornades d’havaneres i folklore canari a l’illa de Tenerife, i l’any 2012 van cantar a Madrid durant la setmana cultural de Sant Jordi al Centre Blanquerna, acompanyats per Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2011.

El grup s’ha mostrat entusiasmat amb la seva participació a Ciutat Gegantera, i prepara un repertori pensat exclusivament perquè tots els geganters gaudeixin de l’espectacle.

ELSROGERS