Ja tenim samarreta oficial de Ciutat Gegantera 2013

El blau, com el cel i el mar de Calella, és el color de la samarreta de Calella Ciutat Gegantera. Disponible en diverses talles, fetes amb cotó 100% d’alta qualitat, el seu disseny atractiu la convertirà aviat en un dels productes estrella d’aquesta Ciutat Gegantera, juntament amb el peluix d’en Mastegamosques.

La samarreta té un dibuix de l’artista calellenc Xavier Cáliz. En ell hi ha els gegants Treball i Cultura (gegants de l’agrupació de colles de Geganters de Catalunya que seran portats per la colla de Calella durant un any) agafats pels braços amb els gegants Quirze i Minerva, de Calella. Entre mig de les dues parelles, i fent un saltiró, el capgròs Mastegamosques. Podeu veure el dibuix sota d’aquestes línies.

És un dibuix molt original, amb el segell inconfusible de l’autor. No us en quedeu sense! També s’acabaran aviat!

Les podreu comprar durant la Ciutat Gegantera i a les parades que encara ens queden per fer abans del gran acte. Són:

 Dissabte 20 d’abril – tarda – Carrer Sagnier

Dissabte 27 d’abril – tarda – Plaça de l’Església

samarreta-cg2013_re