El periodista Carles Pascual dedica un espai d’informació de CG a la seva pàgina web.

Doncs com bé diu el titular de la notícia el periodista Carles Pascual decideix implicar-se més directament amb Calella, Ciutat Gegantera 2013.

El periodista calellenc ha decidit crear una secció específica del seu web dedicada exclusivament a Calella, Ciutat Gegantera 2013. Allà trobareu informació inèdita, publicada, ampliació de notícies, entrevistes i un llarg etcètera. La seva contribució ajudarà a millorar i ampliar la informació divulgada pel nostre web.

Podeu consultar el seu web a www.carlespascual.cat i utilitzant l’etiqueta #infocalella de twitter. Allà hi trobareu els escrits i les novetats que recull i redacta el periodista calellenc, membre de la redacció d’esports de Catalunya Ràdio, des del 1992, editor de diversos projectes comunicatius 2.0 com El Calellòmetre. Actualment és l’editor del contingut esportiu al Matí de Catalunya Ràdio.