El Pedacet i Los Extremeños es vinculen com a patrocinadors a Ciutat Gegantera 2013

La merceria El Pedacet, situada al carrer Balmes número 19 de Calella, ha volgut distingir-se com a patrocinador de Ciutat Gegantera 2013. Al seu aparador ja hi ha des de fa uns dies una bona colla de peluixos d’en Mastegamosques, que demostren la vinculació de la merceria amb la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella. A l’interior de la botiga hi descobrireu tot un món de vetes i fils, com es deia popularment, però amb un tracte humà immillorable. A les seves prestatgeries trobareu de tot: llana i fil, peces per fer penjolls, arracades i tot tipus de collarets. No hi poden faltar els tapissos de punt de creu o de mig punt, ganxet i patchwork. Qualsevol manualitat relacionada amb l’agulla i el fil es pot trobar a El Pedacet.

PedacetLa botiga Los Extremeños, dedicada al comerç amb carn i embotit ibèric d’extrema qualitat, està regida per Maria José Sánchez. Segons afirma a la pàgina web de l’establiment, ella volia tenir la millor botiga d’Espanya, i amb aquesta idea va crear el primer establiment. La seva història neix al Maresme i a hores d’ara és una xarcuteria de referència a Espanya. L’any 2009 va ser guardonada pel Ministeri de l’Interior amb el segon Premi Nacional al petit comerç. Carlos Tarazaga i Maria José Sánchez van posar en marxa l’any passat el nou obrador de Los Extremeños que permetrà ampliar la gamma de productes de l’obrador actual. Aquests darrers dies diverses figures de la imatgeria de la colla decoren l’aparador de la botiga, a la cantonada del carrer Església amb Sant Joan.

Moltes gràcies a tots pel vostre suport!! Sense vosaltres i tots els col·laboradors i patrocinadors la Ciutat Gegantera 2013 no seria possible!!!

Extremenyos_re