Les personalitats de Calella, al costat de Ciutat Gegantera

Després d’anunciar el suport de Ruscalleda i Benito i el de Ferran Adrià a Calella, Ciutat Gegantera 2013 toca el torn de personalitats de casa.

Esportistes d’alt nivell, com el calellenc Ander Mirambell, han donat suport a Calella, Ciutat Gegantera 2013. Mirambell pràctica l’skeleton des de l’any 2005 i ha participat en diversos campionats del món i jocs olímpics d’hivern. L’atleta, reconegut aficionat del RCD Espanyol, va guanyar l’any 2010 la Christmas Race al circuit austríac de Ings i va ser el primer esportista espanyol en aconseguir una victòria en aquesta modalitat de descens en trineu.

ander_reTambé ens fa una il·lusió especial que el prestigiós oncòleg calellenc Carles Cordón hagi volgut estar al costat de Ciutat Gegantera. Cordón és director de la Divisió de Patologia Molecular del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York des de l’any 1995, on hi treballa des del 1981. L’abril de 2007 va ser reconegut Medalla d’Or de la Ciutat de Calella. També va ser finalista dels Premis Ciutat de Calella 2013.

Moltes gràcies!!

cordon