El Canal 33 ens recomana

El programa “No t’ho perdis” del Canal 33 de Televisió de Catalunya dedicarà una de les seves recomanacions culturals a Calella, Ciutat Gegantera 2013. El passat dimecres, dia 24 d’abril de 2013, un equip del programa es va desplaçar a Calella per enregistrar un espot promocional de la festa.

El “No t’ho perdis” és l’espai de recomanacions culturals del Canal 33, que cada setmana busca una resposta a les preguntes dels espectadors i que proposa un viatge per les millors propostes culturals del moment.

Presentat per Núria Ferré, el programa ens acosta als espectacles des d’una nova perspectiva. El programa mostra els espais d’assaig i creació de Catalunya, parla amb els artistes, entra a casa seva o se’ls emporta a llocs insòlits. En el cas de Calella, l’anunci va ser gravat al Far. “No t’ho perdis” té format de reportatge fresc i documental, realitzat des d’una perspectiva audiovisual creativa i innovadora.

El resultat serà un anunci al voltant de 13” on hi apareixen dos nens de la colla, vestits amb la camisa lila i els pantalons blancs que ens identifiquen. Els infants, representant la mainada de la colla, arriben corrents al Far de Calella, tot perseguint en Mastegamosques. L’anunci gravat serà una de les recomanacions culturals que es podrà veure a un dels espais del programa, en dates properes a Ciutat Gegantera 2013.

Caldrà estar atents, doncs, al Canal 33!

canal33_re