Assemblea de ACGC a Calella

El proper dissabte 1 de febrer de 2014 Calella acollirà l’Assemblea general ordinària de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC) ja que actualment la nostra vila ostenta el títol de Ciutat Gegantera 2013 i, per tant, n’és la seu.

L’assemblea es realitzarà a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri i serà tancada al públic. Només hi podran assistir els membres de les colles associades a l’ACGC.

Un cop finalitzada l’assemblea es procedirà, DE MANERA PÚBLICA, a realitzar el Ball d’Aniversari amb els gegants de l’ACGC, en Treball i na Cultura. Així doncs, aquest dissabte serà, molt probablement, dels últims dies que es podrà veure aquest ball tant especial a territori calellenc.

D’aquesta manera, si voleu veure el Ball d’Aniversari ho podreu fer a la Pl. Conrad Prat (Davant de la Fàbrica Llobet-Guri) entre les 13.30h i les 14h (l’hora és incerta i dependrà de la finalització de l’assemblea)

Podeu trobar més informació i declaracions del nostre Cap de Colla a la notícia de Radio Calella TV.