Parades per captar voluntaris i vendre el nostre marxandatge

Sortim al carrer!

Els peluixos d’en Mastegamosques seran l’estrella de les paradetes que la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella. La gran expectació que ha generat el ninot del capgròs més famós de Calella fa preveure una allau de vendes. No us quedeu sense, afanyeu-vos a comprar-lo, que s’acabaran aviat!! Ah, i també tindrem samarretes, parelles de gegants, i moltes sorpreses més.

mastegamosquesVendre, però, és només una excusa. El més important de les parades és explicar el projecte de Ciutat Gegantera als veïns de la ciutat i de fora per animar-los a participar i a fer-se voluntaris de Ciutat Gegantera 2013. Necessitem gent que vulgui participar activament fent de voluntari per coordinar i vetllar que tots els actes, que són molts, funcionin correctament. La participació dels voluntaris és vital per rebre les colles tant dissabte com diumenge, per preparar les activitats i orientar els geganters en la seva estada a la ciutat. Feu-vos oluntaris!! Rebreu una samarreta oficial de Ciutat Gegantera, amb un color que identificarà només als voluntaris.

Sortirem al carrer a partir del dia 2 de març, cada quinze dies, i cada setmana en les dates més properes a Ciutat Gegantera. Aquí us deixem el calendari i la ubicació de les parades per tal que us pugueu acostar a la que més us convingui.

 Dissabte 2 de març – matí – Plaça del Mercat

Diumenge 17 de març – matí – Riera Capaspre

Dissabte 30 de març – tarda – Carrer Sagnier

Dissabte 6 d’abril – tarda – Plaça de l’Església

Dissabte 20 d’abril – tarda – Carrer Sagnier

Dissabte 27 d’abril – tarda – Plaça de l’Església

522938_424814394233453_1907163385_n