Verkami de Ciutat Gegantera 2013

La Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella hem posat en marxa avui mateix una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. El nostre objectiu és aconseguir 3000 euros per editar el Llibre commemoratiu de Calella, Ciutat Gegantera 2013 amb reportatges fotogràfics i informació bàsica.

El sistema de crowfunding s’ha fet popular darrerament i ja han estat molts els projectes que s’han pogut tirar endavant gràcies a petites aportacions econòmiques de persones i entitats interessades. Per fer possible el llibre de Ciutat Gegantera es poden fer aportacions des de 20 euros fins a 3000, i cada donació té associada una recompensa. I són… fantàstiques!

Qui doni tan sols 20 euros rebrà un exemplar del llibre commemoratiu de Ciutat Gegantera 2013 i serà esmentat com a col·laborador a la web i al llibre. A partir d’aquí les recompenses van pujant a mesura que puja la donació. Amb 30 euros donats reps, a més, el domàs. La samarreta i el peluix d’en Mastegamosques es donen a partir dels 45 euros. A la següent escala, la de 80 euros, inclou també una reproducció, a escala 1/33, de la parella dels Gegants de Calella (Quirze i Minerva). Aportant 120 euros es podrà fer una visita guiada al local de la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella. Per 250 euros es podrà fer també una classe pràctica per aprendre a portar gegants, i amb 500 euros el mecenes podrà venir a una sortida gegantera amb els Gegants de Catalunya o de Calella. La recompensa per una donació de mil euros és una actuació privada dels Grallers/es i capgrossos de la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella a on es desitgi, a més de totes les ja esmentades. La màxima aportació possible, de 3000 euros, dóna dret a una actuació de tota la Colla de Geganters/es i Grallers/es de Calella on es desitgi.

El termini per aconseguir els 3000 euros és de 40 dies, que comencen a comptar a partir d’avui. No deixeu escapar l’oportunitat de fer una donació i rebre la recompensa que escolliu i sereu col·laboradors oficials de Calella, Ciutat Gegantera 2013.

Podeu veure tota la informació del projecte i fer les aportacions a la pàgina oficial del projecte.

Val la pena!!