Ruscalleda i Benito donen suport a Calella Ciutat Gegantera

Una de les personalitats més destacades que ha donat suport a la cita gegantera dels dies 10, 11 i 12 de maig és Carme Ruscalleda. La cuinera del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar ha mostrat la seva simpatia cap a Calella, Ciutat Gegantera 2013, no només per ser del poble veí sinó també per la importància de l’esdeveniment. Ruscalleda és la cuinera catalana amb més estrelles de la Guia Michelin. El restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar té tres estrelles i el de Japó n’ha obtingut ja dues. Carme Ruscalleda està estretament vinculada amb la nostra ciutat per motius familiars i sobretot també culinaris, ja que la seva base de treball són productes de proximitat, com per exemple les magnífiques maduixes de Calella.

Ruscalleda_re

Per altra banda, l’actor Andreu Benito, estretament lligat a Calella, ha volgut deixar constància de la seva simpatia vers Calella, Ciutat Gegantera 2013. Benito s’ha fet famós darrerament sobretot a la seva participació a la sèrie “Polseres vermelles” de TV3, on interpretava el paper de Benito, el company de rehabilitació d’en Lleó, protagonista de la sèrie. Benito encarnava un home gran i savi que donava consells als polseres. El seu paper a la ficció catalana ha acabat aquesta segona temporada, amb la mort del personatge. Tot i això també ha destacat per altres papers a televisió com fent de Xeixa a l’obra Terra Baixa, al Cyrano de Bergerac i fent de majordom a Cròniques de la veritat oculta.

Els agraïm molt el seu recolzament!

Benito